• Näytä kaikki
  • Näytä kaikki
Puhdas energia -hanke

Puhdas energia -hanke

Uudistuvien luonnonvarojen käyttöön liittyvä teknologian kehitys samoin kuin alan standardointi vilkastuu jatkossa merkittävästi. Pidämme tärkeänä, että suomalaisilla toimijoilla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan ja seuraamaan vaatimusten valmistelua riittävän varhain kansainvälisellä, eurooppalaisella ja kansallisella tasolla.

SESKOn Näe Tulevaisuuteen -kampanjan TKI-kannustuspalkinto 2021 oppilaitokselle Tampereelle

SESKOn Näe Tulevaisuuteen -kampanjan TKI-kannustuspalkinto 2021 oppilaitokselle Tampereelle

SESKOn Näe tulevaisuuteen -kampanjan sähkö- ja elektroniikka-alan oppilaitoksille suunnattu tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan TKI-kannustuspalkinto 2021 myönnettiin Tampereen korkeakouluyhteisölle, jonka muodostavat Tampereen ammattikorkeakoulu ja Tampereen yliopisto.

Sisätyötilojen valaistusvaatimukset määrittelevä standardi on uusittu

Tämä standardi määrittelee sisätyötilojen valaistusvaatimukset tilassa toimivien henkilöiden näkömukavuuden ja näkötehokkuuden varmistamiseksi. Julkaisussa käsitellään kaikkia yleisimpiä näkötehtäviä mukaan lukien tietokoneella suoritettava työ. Standardi määrittelee valaistusratkaisujen määrälliset ja laadulliset vaatimukset useimmille sisätyöpaikoille ja niihin liittyville alueille. Lisäksi annetaan suosituksia hyvistä valaistuskäytännöistä.