Anna Tanskanen aloittaa SESKOn toimitusjohtajana

Anna Tanskanen (TkT) siirtyy SESKOn palvelukseen Caruna Oy:n Sähköverkot -yksikön automaatiopäällikön tehtävistä. “Haluan kehittää palvelulähtöistä standardointityötä herkällä asiakaskorvalla ja edistää sähköalan standardoinnin houkuttelevuutta muun muassa nuorten ja uusien asiantuntijoiden parissa. Sähköalan standardoinnin voima on huippuosaajien muodostamassa yhteisössä ja näiden teknisten standardointiryhmien osaajien innostuksesta ja osallistumisen helppoudesta pitää jatkuvasti huolehtia.”

Tanskanen painottaa moniulotteisen yhteistyön merkitystä niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Yhteistyön keskeisiä painopistealueita ovat hänen mukaansa SESKO-yhteisön lisäksi kansallinen standardointikenttä.  SESKOn palveluksessa työskentelee kaikkiaan 12 henkilöä, joista kahdeksan ryhmäpäällikköä vastaa sähköteknisen standardoinnin komiteatoiminnasta ja kansainvälisten sähköteknisten IEC- ja CENELEC-standardien implementoinnista Suomeen.

SESKOn toimitusjohtajana 15 vuotta toiminut Sinikka Hieta-Wilkman jatkaa SESKOn palveluksessa Senior Advisor –tehtävässä vuoden 2021 huhtikuun loppuun, jolloin hän jää eläkkeelle.

Lisää suosikiksi