Standardointi­komiteat ja seuranta­ryhmät

SESKOn hallitus on asettanut kansallisia standardointikomiteoita (SK-komiteoita) Suomen kannalta merkittävimmille alueille. Nämä komiteat laativat sähköalan SFS-standardit sekä osallistuvat alan kansainväliseen työskentelyyn. SK-komiteat ovat pysyviä elimiä, jotka koostuvat nimetystä puheenjohtajasta ja sihteeristä sekä mukaan ilmoittautuneista jäsenistä. SK-komiteoiden toimialaan kuuluu tavallisesti yksi tai useampia IEC-/CENELEC-komiteoiden seurantaryhmiä. 

Liittyminen komiteaan tai seurantaryhmään

SESKOn standardointikomiteat ja seurantaryhmät ovat pysyviä asiantuntijaryhmiä ja niihin voivat osallistua kaikki vuotuisen osallistumismaksun maksaneet. Komiteaan tai seurantaryhmään kuuluminen ei aiheuta mitään velvoitteita jäsenelle. Aktiivisuutensa tason voi valita  itse. Jäsenet saavat käyttäjätunnukset standardointijärjestöjen dokumenttipalvelimille sekä oikeuden osallistua myös kansainvälisten komiteoiden kokouksiin. Jäsen voi siten olla itse vaikuttamassa tulevien standardien sisältöön tai vain seurata kiinnostavan aihealueen standardoinnin etenemistä.  Jäsenyys SESKOn komiteassa tarjoaa siten näköalapaikan standardointiin ja mahdollisuuden verkottua alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa kansainvälisestikin.

Mukaan pääsee ottamalla yhteyttä komitean vastuuhenkilöön SESKOn toimistossa (vastuuhenkilön nimi ja yhteystiedot on mainittu kunkin komitean esittelyssä.) tai täyttämällä yhteydenottopyynnön.

Lue lisää

Liittyminen

SESKOn standardointikomiteat ja seurantaryhmät ovat pysyviä asiantuntijaryhmiä ja niihin voivat osallistua kaikki, jotka maksavat vuotuisen osallistumismaksun.
LUE LISÄÄ Liittyminen