SESKOn komitea-, seuranta ja työryhmäjäsenille järjestetään Teams-koulutustilaisuuksia kahtena päivänä (ti 31.5. ja pe 10.6.) Tilaisuudet ovat sisällöltään samanlaiset. Voit valita itse mihin koulutuspäivien alueisiin haluat osallistua. Koulutustilaisuudet on maksuttomia ja ne on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille, mutta etenkin vasta vähän aikaa standardointityöskentelyssä mukana olleille asiantuntijoille.

Tilaisuuksiin voit ilmoittautua tästä linkistä.

Tiistai 31. toukokuuta 2022 klo 12:00-15:00

12:00     Tilaisuuden avaus, Juha Vesa, kehityspäällikkö

12:05     SESKOn ajankohtaiset kuulumiset (10 min), Anna Tanskanen, toimitusjohtaja

12:15     Sähköteknisen standardoinnin perusteet (50 min), Jukka Alve, ryhmäpäällikkö

13:05     TAUKO (10 min)

13:15     Standardit ja lainsäädäntö (20 min), Ari Honkala, ryhmäpäällikkö

13:35     Komitea-, seuranta- ja työryhmätyöskentelyn rutiinit (20 min), Ari Honkala, ryhmäpäällikkö

13:55     TAUKO (10 min)

14:05     IEC:n verkkosivujen työkalut (35 min), Sanna Koivu, projektikoordinaattori

14:40     CENELECin verkkosivujen työkalut (20 min), Juha Vesa, ryhmäpäällikkö

15:00     Tilaisuus päättyy

Perjantai 10. kesäkuuta 2022 klo 09:00 – 12:00

09:00     Tilaisuuden avaus, Juha Vesa, kehityspäällikkö

09:05     SESKOn ajankohtaiset kuulumiset (10 min), Anna Tanskanen, toimitusjohtaja

09:15     Sähköteknisen standardoinnin perusteet (50 min), Jukka Alve, ryhmäpäällikkö

10:05     TAUKO (10 min)

10:15     Standardit ja lainsäädäntö (20 min), Ari Honkala, ryhmäpäällikkö

10:35     Standardit Komitea-, seuranta- ja työryhmätyöskentelyn rutiinit (20 min), Ari Honkala, ryhmäpäällikkö

10:55     TAUKO (10 min)

11:05     IEC:n verkkosivujen työkalut (35 min), Sanna Koivu, projektikoordinaattori

11:40     CENELECin verkkosivujen työkalut (20 min), Juha Vesa, ryhmäpäällikkö

15:00     Tilaisuus päättyy

Lisää suosikiksi

Lisätietoja aiheesta

Sanna Koivu
+358 45 657 8660
etunimi.sukunimi@sesko.fi