Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiön koulutuspalkinnon saanut professori Liisa Halonen on tunnettu ja esimerkillinen kouluttaja. Hän on aina jakanut uusimman tutkimustiedon niin opiskelijoille kuin alan ammattilaisillekin eri kursseilla ja koulutustilaisuuksissa. Sähkötekniikan korkeakoulun Elektroniikan laitoksen varajohtajana työskentelevä Halonen kouluttaa valaistus- ja talotekniikkaa opiskelevia opiskelijoita sekä arkkitehti- ja LVI-osaston opiskelijoita. Liisa Halonen on tunnettu myös SESKOn komiteajäsenenä ja standardoinnin asiantuntijana.

Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiön kehittämispalkinto myönnettiin KNX Finland ry:lle avoimen väylätekniikan ja KNX-taloautomaatiostandardin tuomisesta koko suomalaisen sähköistysalan tietoisuuteen sekä KNX-koulutusjärjestelmän määrätietoisesta kehittämisestä.

Sähkö- ja teleurakoitsijaliito STUL ry myönsi kaksi kultaista ja kolme hopeista ansiomerkkiä.
Yksi hopeisen ansiomerkin saaneista, diplomi-insinööri Pekka Koivisto on tietoliikennetekniikan ja -kaapeloinnin huippuosaaja. Hän on kouluttajana vihkinyt jo pari sukupolvea sähkömiehiä teleasennusten taitajiksi. SESKOn komiteajäsenenä Koivisto on antanut vahvan panoksen alan standardoinnissa.  Hän on taitava teknisen tekstin tuottaja ja hänen kädenjälkensä näkyy kirjoissa, ST-korteissa ja mm. ammattilehtien artikkeleissa.

SESKO onnittelee kaikkia palkittuja.


Lisätietoja ansiomerkeistä, sähköurakoitsijapäivistä ja STUL ry:stä
STUL ry:n toimitusjohtaja Olli-Heikki Kyllönen, p. 09 547 610
Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiön asiamies Inka-Liisa Ahokas, puh. 09 547 610


http://www.sahkoala.fi/ajankohtaista/alanuutisia/fi_FI/221112_urakoitsijapaivat_palkinnot/www.stul.fi 

PL 134 (Särkiniementie 3), 00211 HELSINKI, puh. 09 696 391, faksi 09 677 059, sähköposti palaute@sesko.fi

Lisää suosikiksi