SESKOn osasto  B-300 on tutulla paikallaan SähköTeleValoAV 2016 -messuilla Jyväskylän Paviljongissa. Osastolla ryhmäpäällikkömme kertovat sähköalan standardointiin osallistumisesta ja standardien hyödyntämisestä. Esittelemme myös SFS:n uutta standardien Online-verkkokauppaa.

SESKOn tietoiskut jokaisena messupäivänä klo 11.30 C2-hallissa tietoiskutila Voltissa       
  • Keskiviikkona 3.2. ja torstaina 4.2.  klo 11.30 on SESKOn teknisen johtajan, Tapani Nurmen aiheena Uudet sähköasennusstandardit – SFS 6002 Sähkötyöturvallisuus ja SFS 6001 Suurjänniteasennukset.
  • Perjantaina 5.2. klo 11.30 kertoo aurinkosähköön liittyvistä standardeista ryhmäpäällikkö Arto Sirviö

Molemmat tietoiskuaiheet ovat varsin ajankohtaiset. Vuonna 2015 uudistetuilla sähköasennuksia koskevilla standardeilla on vaikutusta käytännön asennustyöhön ja aurinkosähkö liittyy tulevaisuudessa yhä useampien työalueeseen tavalla tai toisella.  Kannattaa tulla kuulemaan.

Voit rekisteröityä SESKOn messuvieraaksi jo nyt tästä linkistä ja  varmistat nopean sisäänpääsyn. Muistathan tulostaa rintakortin ja ottaa sen mukaasi messuille tullessasi. Näyttely on avoinna keskiviikkona ja torstaina klo 10-17, perjantaina klo 10-16.  Katso lisää tapahtuman omilta sivuilta. 

Lisää suosikiksi