Jafar Keshvarille IEC 1906 Award

Jafar Keshvari (Microsoft Oy) sai IEC 1906 Awardin tunnustuksena ansioistaan IEC/TC 106/MT1 vetäjänä harmonisoitaessa IEC-standardeja, eurooppalaisia standardeja ja ITUn sääntöjä yhtenäisiksi IEC-julkaisuiksi, jotka liittyvät altistumiseen matkapuhelimen aiheuttamille sähkömagneettisille kentille.

MT 1:n lisäksi Jafar Keshvari toimii vetäjänä myös muissa IEC TC 106:n työryhmissä ja projektiryhmissä, jotka käsittelevät sähkömagneettisten kenttien määrittämiseen liittyviä julkaisuja ja SAR-mittauksia. Eurooppalaisen CENELECin vastaavissa työryhmissä sekä useissa kansainvälisten järjestöjen IEEEn ja ITUn suurtaajuisille sähkömagneettisille kentille altistumiseen liittyvissä työryhmissä samaten kuin SESKOn komiteassa SK 106 hän on aktiivinen jäsen.

Vuonna 2014 IEC:n tekniset komiteat ja työryhmät valitsivat IEC:n yhteensä yli 10 000 asiantuntijan joukosta 151 henkilöä IEC 1906 Awardin saajiksi. 

IEC 1906 Award-palkinnolla halutaan antaa tunnustusta kansainvälisten sähköteknisten komiteoiden, alakomiteoiden ja työryhmien asiantuntijoille käytännön standardoinnissa. Lisäksi halutaan kiinnittää huomiota asiantuntijoiden arvokkaaseen työpanokseen kansainvälisesti arvostetussa standardointityössä. Palkinnon merkitystä korostaa se, että oman komitean asiantuntijat ovat nimenneet ja valinneet palkittavan.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Sinikka Hieta-Wilkman
SESKO ry, www.sesko.fi
p. 040 502 8949
sinikka.hieta-wilkman(at)sesko.fi

Lisää suosikiksi