Ensimmäinen suorana verkkotapahtumana järjestetty SESKOn kevätseminaari onnistui hienosti. Teema oli jälleen ajankohtainen ja puhujien esitykset mielenkiinoisista aiheista herättäivät ajatuksia siitä, mikä on Suomen asema nyt ja tulevaisuudessa maailman muuttuessa voimakkaasti. Seminaarin avasivat SESKOn toimitusjohtaja Anna Tanskanen ja hallituksen puheenjohtaja Marko Utriainen (kuvassa).

SESKOn kevätseminaarissa keskusteltiin mm. vihreän siirtymän, energiamurroksen ja kestävän kehityksen vaikutuksista Suomen kilpailukykyyn. Puheenvuoron saivat Etlan Aki Kangasharju, Energiateollisuuden Jukka Leskelä ja TEMin Sari Tasa. IEC:n pääsihteeri Philippe Metzger korosti kansainvälisten standardien roolia kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisessa.

Seminaarin aiheiden loppukeskustelut käytiin asiantuntevien panelistien kesken. Mukana olivat Helena Soimakallio, (Teknologiateollisuus), Kaisa-Reeta Koskinen (Hiilineutraali Helsinki-toimenpideohjelma), Tom Wikström (Liikenne- ja viestintävirasto Traficom) ja Elina Huttunen (Suomen standardisoimisliitto SFS).

Seminaari järjestettiin suorana verkkotapahtumana 22.3.2022 klo 13 – 16. Kiitos kaikille seminaaria seuranneille!

Ohjelma ja puhujien esitykset ovat nähtävillä tapahtuman sivulla.

Lisää suosikiksi