Tarjoamamme tehtävät

Työ sisältää sähköteknisten standardointiaineistojen päivitys- ja käännöstehtäviä, tiedonhallinnan kehittämistehtäviä tietojärjestelmissä, sähköteknisten artikkelien ylläpitoa ja kohdennettujen Excel-tietojen analysointia. Edellä esitettyjen tehtävien lisäksi pääset SESKOn jäsenyhteisön Sähköteknisen Kaupan liiton STK ry:n tehtäviin tekemään asiakas- ja tavarantoimittajien yhteydenottoja ja päivittämään ajankohtaisia tietoja keskeisiin tietojärjestelmiin.

Tarjoamme määräaikaisen kesätyön mukavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden tutustua kerralla kahteen sähköalan dynaamiseen yhdistykseen. Työsi alkaa joustavasti toukokuussa ja jatkuu kesä-/ heinäkuulle sovitusta kestosta riippuen. Työaikasi on 37,5 h viikossa.

Mitä odotamme sinulta

Emme vaadi aiempaa vastaavaa työkokemusta, mutta kärkihakijoilta toivoisimme seuraavia ominaisuuksia:

  • Täysi-ikäisyys. Etsimme lähtökohtaisesti vähintään 18 vuotta täyttäneitä.
  • Tekniset opinnot (myös matemaattis-luonnontieteelliset). Opiskelet mielellään teknistä alaa kuten sähkötekniikkaa ja/tai elektroniikkaa ja olet esimerkiksi 1.-2. vuoden ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija.
  • Hallitset ruotsin kielen ja pystyt tekemään teknistä käännöstyötä suomen kielestä ruotsiin.
  • Eduksi luetaan aikaisempi tietämys standardeista tai kokemus standardointityöstä.

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö (1-2 kk)
Hakuaika päättyy
1.4.2022

Kuulostaako hyvältä?

Toimita lyhyt hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 1.4.2022 ja ilmoita toivomasi kesätyön kesto (1-2 kk). Hakemuksen voit kirjoittaa joko suomeksi tai ruotsiksi. Hakemuksen pyydämme lähettämään sähköpostilla Anna Tanskaselle, yhteystiedot löytyvät alta ja täältä.

Lisää suosikiksi

Lisätietoja aiheesta

Anna Tanskanen
Anna Tanskanen
+358 40 152 9648
etunimi.sukunimi@sesko.fi