Sähköauton latausilta taloyhtiöille -tapahtuma koostui puheenvuoroista ja minimessuista. Yleisöä oli tupa täynnä eli 300 henkilöä ja kiinnostus oli suurta erilaisia teknisiä ratkaisuja kohtaan. Puheenvuoroissa Vesa Peltola Kuntaliitosta esitteli latauspisteiden järjestämistä teknisestä näkökulmasta ja Kiinteistöliitto Uusimaan Mia Pujals hallinnolliselta ja lainsäädännölliseltä kannalta.

Tilaisuuden alussa ja puheenvuorojen välissä yleisöllä oli mahdollisuus esittää eri toimijoille kysymyksiä liittyen sähköautoiluun ja latausratkaisujen järjestämiseen taloyhtiöissä. Kysyjiä riitti jonoksi asti ja jaettavana ollut komitean SK 69 uudistettu lataussuositus www.sesko.fi/lataussuositus vietiin käsistä. Puheenvuoroissa lataussuositukseen myös viitattiin ja sitä lainattiin ansiokkaasti. Tällaiselle yleistajuiselle, selkeälle ja puolueettomalle alan asiantuntijoiden laatimalle koostedokumentille on tarvetta. Samaa kuvastaa myös asianomaiselle sivullamme rekisteröityjen vierailujen määrä.

SESKOa tilaisuudessa edustivat ja kysymyksiin vastailivat komitean SK 69 puheenjohtaja Tuukka Heikkilä, Energiateollisuus ry, sekä Tapani Nurmi ja Juha Vesa SESKOn toimistosta.

Lisää suosikiksi