Nuoret ammattilaiset ja standardointi – investointi tulevaisuuteen

Nuoret ammattilaiset ovat ehkä tärkein investointi, jonka yrityksesi tai organisaatiosi voi tehdä tulevaisuutensa turvaamiseksi. Nuoret ottavat vastuun, kun kokeneet ammattilaiset jäävät eläkkeelle. Ensin nuorten on kutenkin hankittava oikeat taidot, työkalut ja verkostot.

Maailma muuttuu ja standardien merkitys kasvaa

Lähes joka päivä tekniset komiteat ja työryhmät ympäri maailmaa tekevät päätöksiä tärkeistä teknisistä yksityiskohdista ja vaatimuksista, jotka vaikuttavat liiketoimintaasi joko suoraan tai epäsuorasti esimerkiksi direktiivien ja lainsäädännön kautta.  Valmistelussa olevien standardiehdotusten tuntemus on välttämätön edellytys saada ajoissa liiketoimintaasi vaikuttavaa kriittistä, tuotekehitystä ja markkinoille pääsyä tukevaa tietoa. Jopa ainutlaatuisella ja innovatiivisella tuotteella voi olla vaikeaa menestyä säännellyillä markkinoilla ilman standardien tuntemusta.

Miksi kannattaa lähettää nuoret ammattilaiset oppimaan standardointia?

Oletko miettinyt, miksi sähköalan johtavat ja menestyneimmät yritykset panostavat standardointiin? Nykypäivän kiristyvässä kilpailutilanteessa yrityksesi ja organisaatiosi tarvitsee kaikki mahdolliset kilpailuedut. Siksi nuoria avainhenkilöitä kannattaa kouluttaa jo varhaisessa vaiheessa ymmärtämään standardoinnin merkitystä, mahdollisuuksia, prosesseja sekä verkostoitumaan ja tekemään yhteistyötä alansa johtavien asiantuntijoiden kanssa niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla. Panostaminen nuorten ammatilliseen kehitykseen ja uusien haasteiden antaminen on yksi keino sitouttaa heitä yritykseen työnantajana. Standardointiin osallistuvat yritykset ovat tulevaisuuden menestyjiä.

Nyt on mahdollisuus oppia ja verkostoitua

Standardointityö edellyttää perehtymistä, osaamista ja sitoutumista. Samoja asioita, kuin menestyvän liiketoiminnan rakentaminen. SESKO tarjoaa nyt nuorille asiantuntijoille mahdollisuuden osallistua 1-2.6.2023 Nordic Young Professionals -työpajaan Kööpenhaminassa. Työpajassa opitaan standardeista ja standardoinnista, YK:n kestävän kehityksen tavoitteista sekä verkostoidutaan ja tehdään yhteistyötä pohjoismaisten naapurimaiden Ruotsin, Tanskan, Norjan ja Islannin nuorten ammattilaisten kanssa. 

Itse työpaja on maksuton ja SESKO korvaa osallistujan kohtuulliset matka- ja majoituskustannukset. Osallistujat saavat työpajan jälkeen maksuttoman osallistumisen loppuvuoden 2023 ajaksi haluamaansa uuteen komiteaan tai seurantaryhmään.

Kiinnostuitko? Lue lisää ohjelmasta alla olevan painikkeen kautta ja/tai kysy lisätietoja. Ilmoittaudu mukaan 17.5.2023 mennessä!

Lisää suosikiksi

Lisätietoja aiheesta

Markku Varsila
Markku Varsila
+358 44 992 5000
etunimi.sukunimi@sesko.fi