SESKO haluaa nyt ja jatkossakin antaa asiantuntijoillemme tunnustusta pitkäaikaisesta osallistumisesta sähköalan standardointiin. Ilman heidän panostaa Suomen ääni standardointikentällä ei kuulu ja antamalla asiantuntemuksensa standardien valmistelutyöhön he mahdollistavat laadukkaiden standardien laadinnan.

SESKO huomioi jatkossa kaikki tasavuosikymmeniä mukana olleet asiantuntijat kunniakirjalla. Palkitseminen aloitettiin 28. marraskuuta niin, että 20 – 50 vuotta mukana olleille asiantuntijoille järjestettiin kahvitilaisuus Takomotiellä. Paikalle saapuikin runsas joukko standardointikonkareita, joita viihdytti kanteleen soitollaan Emma Kuntsi.
Tuomo Ilomäki, SESKOn pitkäaikainen toimitusjohtaja ja tilaisuudessa 50-vuotiskunniakirjalla palkittu konkari, piti tilaisuudessa juhlapuheen. Hän muisteli omaa standardointiuraansa ja SESKOn menneitä vuosikymmeniä valokuvilla ja tarinoilla.

Kaikille yli kymmenen vuotta mukana olleille asiantuntijoillemme toimitettiin kunniakirja. Tätä palkitsemismallia tullaan jatkamaan myös tulevina vuosina. Suomalaisten asiantuntijoiden työ sähkö- ja elektroniikka-alan standardien valmistelussa on korvaamattoman arvokasta ja haluamme omasta puolestamme osoittaa arvostusta kaikille mukana oleville asiantuntijoillemme.

SESKOn onnittelee lämpimästi kaikkia kunniakirjan saaneita henkilöitä!

Lisää suosikiksi