IEC:n ja SESKOn asiantuntijat esittelevät standardointijärjestelmän sekä perehdyttävät sähköteknisen standardoinnin strategioihin, prosesseihin ja työkaluihin. Lisäksi esitellään tietojärjestelmiä ja niiden tehokasta käyttöä.

Tervetulleita ovat sekä SK-komiteoiden ja seurantaryhmien nykyiset jäsenet että ne suomalaisten yritysten ja yhteisöjen asiantuntijat, joilla on kiinnostusta ja tarvetta olla mukana sähköteknisessä standardoinnissa. Tilaisuuden anti on erityisen hyödyllistä jo mukanaolevalle, kansainväliseen standardointiin osallistuvalle, mutta se sopii myös henkilölle, joka haluaa tulevaisuudessa osallistua kansainvälisiin kokouksiin ja vaikuttaa standardien sisältöön.

Work Shop on kaksipäiväinen, mutta halutessaan voi osallistua vain toiseen niistä.

Ensimmäisen päivän, tiistain puheenjohtaja on Mr. Jan-Henrik Tiedemann IEC:stä ja työkielenä on englanti.

Toisena päivänä, keskiviikkona esitellään SESKOn roolia IEC:n ja CENELECin kansalliskomiteana, tehdään ryhmätöitä ja työkielenä on suomi.

Parhaan hyödyn saa, kun osallistuu molempiin päiviin ja hankkii kerralla kaiken kattavan tiedon sähkötekniseen standardointiin osallistumisesta.

Tilaisuus on osallistujalle maksuton. Molempina päivinä tarjoillaan lounas sekä aamu- ja iltapäiväkahvit. Ensimmäisen päivän päätteeksi on buffet klo 16.00 – 18.00.

Lisää suosikiksi