Hakutoiminnot ja seurantapalvelumahdollisuus

Haun voi nyt kohdentaa esimerkiksi julkaisujen sisältöön ja standardien viitestandardit listataan julkaisutiedoissa. Sisällysluettelo näytetään osasta standardeja ja osasta on esikatseludokumentti. Käyttäjä voi myös tilata seurantapalvelun julkaisun hankkiessaan. Tällöin SFS ilmoittaa, kun standardiin on tullut korjaus, muutos tai siitä on julkaistu uusi versio. Näin yksittäistenkin standardien käyttäjät pysyvät entistä helpommin selvillä standardien tilanteesta.

Online-kokoelmaan joustavuutta ja kattavuutta

Online-palvelun hyväksi todetut toiminnallisuudet säilyvät ennallaan: Standardit ovat käytettävissä Internetissä ja aina ajan tasalla, sillä SFS ylläpitää asiakkaan standardikokoelman.

Asiakaskohtainen standardikokoelma määritellään asiakkaan omien tarpeiden perusteella. Kokoelman muodostamiseen tuli uudistuksen myötä joustavuutta, kun mukaan voi valita julkaisuja aiheen mukaisesti ICS-ryhmittäin, teknisten komiteoiden perusteella sekä yksittäin. Lisäksi kokoelmaan voi nyt valita IEC-julkaisuja aiemmin valikoimassa olleiden SFS- ja ISO-standardien lisäksi. Myöhemmin standardikokoelmaan on mahdollista liittää mukaan myös englanniksi julkaistut sähköteknisen alanSFS-EN-standardit.

Lisätietoja SFS:n asiakaspalvelusta: sales@sfs.fi tai puh. 09 1499 3353.

Lisää suosikiksi