Palvelujen merkitys kaikilla liike-elämän aloilla kasvaa – ja siten myös niiden standardointi. FORUM 2015 avaa standardoinnin mahdollisuuksia. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki standardoinnista kiinnostuneet. Asiapitoisen iltapäivän päätteeksi on tarjolla buffet.

Varmista paikkasi tässä maksuttomassa* tilaisuudessa ja ilmoittaudu tästä linkistä saman tien. Viimeistään 23.10.2015 mennessä.

Poimintoja ohjelmasta:

Klo 12.00 Ilmoittautuminen ja kahvi

Klo 13.00 Tilaisuuden avaa toimitusjohtaja Pekka Järvinen, Suomen Standardisoimisliitto SFS

Palvelujen roolista menestystekijänä kertoo ETLAn Jyrki Ali-Yrkkö. Hänen erikoisosaamistaan ovat yritys- ja toimialatutkimus, globalisaatio, yritysten verkostoituminen ja yhteistyö, suomalaisten yritysten kansainvälistyminen, ulkomaisten yritysten toiminta Suomessa sekä teollisuuden investoinnit ja rahoitustekijät.

Palvelujen standardoinnin suunnitelmia Euroopan tasolla  – Plans for future European Service standardization and Horizontal Service standardization, esittelee Javier Garcia Diaz, AENORista. Terveyden ja hyvinvointialojen palvelut ovat YTL:n Pertti Isoniemen  aiheena. Kahvitauon jälkeen kuullaan vielä lyhyitä case-esityksiä palvelusektorin eri osa-alueilta.

Klo 17.00 – 18.30  Kontaktitilaisuus buffettarjoiluineen

Täydellinen ohjelma, edellisen vuoden esitykset ja muuta lisätietoa: www.standardiforum.fi

________________________________________________________________________________________

*Jos ilmoittautunut ei saavu tilaisuuteen tai peruuttaa osallistumisensa vasta seminaaripäivänä, veloitetaan100 € järjestelykuluina.

Lisää suosikiksi