Tue lasten hyvinvointia Sähkön päivänä 23.1.2017

Sähkön tärkeys korostuu Suomen kaltaisessa maassa, jossa on pitkä, pimeä ja kylmä talvi. Suomalainen sähköjärjestelmä on kansainvälisesti arvioiden edelläkävijä. Sähköä tuotetaan monipuolisesti eri energialähteistä, minkä ansiosta käyttäjä saa sähköä pistorasiasta toimintavarmasti. Standardeilla on tässä kokonaisuudessa iso merkitys niin turvallisuuden, yhteensopivuuden kuin toimintavarmuudenkin kannalta.

Osallistu hyväntekeväisyyskampanjaan

Sähköalan yritykset ja yhteisöt järjestävät päivän kunniaksi tapahtumia ympäri Suomea. Sosiaalisessa mediassa voi osallistua #Sähkönpäivä-hyväntekeväisyyskampanjaan, jonka tuotot lahjoitetaan Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä elämälle –ohjelmaan. Tuki kohdennetaan lapsille, joiden mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiään tai osallistua harrastuksiinsa on uhattuna perheen vähävaraisuuden tai muiden sosiaalisten haasteiden vuoksi. Sähkön päivänä ja koko viikon 4 ajan voi nyt konkreettisesti osallistua hyvinvointimme parantamiseen Suomessa.

Sähköalan järjestöt lahjoittavat jokaisesta #Sähkönpäivä ja #hyvinvointiasähköllä -hashtageilla merkitystä kuvasta 3 euroa Pelastakaa Lapset ry:lle, aina 10 000 euroon saakka. Kuvan tulee esittää sähkön tuomaa hyvinvointia omassa arjessa – se voi olla esimerkiksi valaistu koti pimeässä tammikuun illassa. Kuvan voi julkaista Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa ja sen tulee olla asetuksiltaan julkinen ja jaettavissa. Kuvia voi ladata koko viikon 4 ajan. Kampanjan tulokset julkistetaan maanantaina 30.1.2017.

Lisää suosikiksi