Vuoden 2022 IEC 1906-palkinnot myönnettiin seuraaville henkilöille:

Timo Kippo, Nokia

Timo Kipolle myönnettiin IEC 1906-Award tunnustuksena hänen arvokkaasta työstään ja asiantuntemuksestaan TC 46:n radiotaajuusliittimiä käsittelevän alakomitean SC 46F:n toimialueella.

Tom Törn, SGS Fimko

Tom Törnille myönnettiin IEC 1906 -Awardin tunnustuksena pitkäaikaisesta työstään sähkölaitteiden ja -komponenttien kansainvälisessä sertifiointijärjestelmässä (IECEE) SGS Fimko Oy:n edustajana.

Juha Vesa, SESKO

Ryhmäpäällikkö ja kehitysjohtaja Juha Vesalle myönnettiin IEC 1906 palkinto hänen asiantuntemuksestaan ja johtajuudestaan lentokenttämuuntajien ja –valaisimien liitäntälaitestandardin valmistelleessa projektiryhmässä IEC TC 97/PT 63067.

IEC 1906 Award -palkinnolla halutaan antaa tunnustusta kansainvälisten sähköteknisten komiteoiden, alakomiteoiden ja työryhmien asiantuntijoille käytännön standardoinnissa. Lisäksi halutaan kiinnittää huomiota asiantuntijoiden arvokkaaseen työpanokseen kansainvälisesti arvostetussa standardointityössä. Palkinnon merkitystä korostaa se, että oman komitean asiantuntijat ovat nimenneet ja valinneet palkittavan.

SESKOn toimisto onnittelee kaikkia IEC 1906 Award -palkinnon saajia!

Lisätietoja antaa SESKOn toimitusjohtaja Anna Tanskanen, puh. 040 1529648.

Lisää suosikiksi