Koulutustilaisuus sähköalan standardoinnista järjestetään perjantaina 9. joulukuuta.

Koulutus pidetään Teams:llä ja siihen voivat osallistua kaikki asiasta kiinnostuneet, mutta erityisesti uudet standardointityöskentelyssä vain vähän aikaa mukana olleet asiantuntijat ovat tervetulleita. Tilaisuuteen voi ilmoittautua tällä lomakkeella.

Ohjelma

09:00 Tilaisuuden avaus, Juha Vesa, kehityspäällikkö

09:05 Sähköteknisen standardoinnin perusteet (50 min), Juha Vesa

09:55 TAUKO (10 min)

10:05 Standardit ja lainsäädäntö (20 min), Ari Honkala, ryhmäpäällikkö

10:25 Komitea-, seuranta- ja työryhmätyöskentelyn rutiinit (20 min), Ari Honkala

10:45 TAUKO (10 min)

10:55 IEC:n verkkosivujen työkalut (35 min), Sanna Koivu, projektikoordinaattori

11:30 CENELECin verkkosivujen työkalut (20 min), Juha Vesa

11:50 Tilaisuus päättyy

Lisää suosikiksi

Lisätietoja aiheesta

Sanna Koivu
+358 45 657 8660
etunimi.sukunimi@sesko.fi
Juha Vesa
+358 45 657 8661
etunimi.sukunimi@sesko.fi