Sähköllä hiilettömään tulevaisuuteen

Vuosittain pidettävä seminaari on suunnattu sähkö-, rakennus- ja energia-alojen ammattilaisille ja vaikuttajille sekä yhteiskunnallisille päättäjille. Seminaarissa kuultiin tällä kertaa puheenvuoroja mm. ilmastopolitiikasta, tulevaisuuden energiaratkaisuista, sähköisestä liikenteestä ja aurinkosähköstä. Kauppakeskus Tripla, Kesko ja Fortum olivat esimerkkeinä siitä, kuinka ilmasto- ja ympäristövaikutusten huomioiminen on yhä merkittävämpää niin energia-alalla kuin kauppaketjujenkin liiketoiminnassa. 

Yhteistä päivän esityksille oli positiivinen suhtautuminen tulevaisuuteen. Teknologioiden kehittyminen tuo ratkaisuja ilmastonmuutoksen aiheuttamiin haasteisiin. Kehityksen suuntaa voidaan ohjata poliittisilla päätöksillä. Ilmastotavoitteet ovat saavutettavissa, sillä teknologiat ovat jo suureksi osaksi olemassa ja kehitys on kiihtyvää.  Sähkö on avain hiilettömään tulevaisuuteen ja sähköalalle näkyvissä on rajattomasti mahdollisuuksia.
Seminaarin ohjelmaan voit tutustua tästä linkistä http://hyvinvointiasahkolla.fi/visioseminaari
Seminaari  julkaistaan myöhemmin verkossa.Hyvinvointia sähköllä – Visio 2030 on Sähköteknisen Kaupan Liitto ry:n, Sähkösuunnittelijat NSS ry:n, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n, SESKO ry:n ja Sähköturvallisuuden edistämiskeskus STEK ry:n näkemys tulevaisuudesta ja sähkön roolista osana jokapäiväistä elämää vuonna 2030. Vision teemat ovat

  • Viihtyisät, energiatehokkaat rakennukset palvelevat käyttäjiään ja tuottavat energiaa
  • Sähkössä on älyä
  • Sähkö liikuttaa ihmisiä ja tavaroita
  • Sähkö lisää hyvinvointia ja turvallisuutta

Lue lisää sivustolta Hyvinvointia sähköllä.

Lisää suosikiksi