Oppaanamme matkalla kohti vuotta 2030 toimii Näe tulevaisuus -kampanjan kuvituksista tutuksi tullut Simo. Hän kertoo meille, mitä on sähköalan standardointi, ja kuinka toimien tarjoamme siihen asiantuntevaa kumppanuutta sekä laajan ammattilaisverkoston. Voit tarkastella kuvaa isompana esimerkiksi klikkaamalla hiiren oikean painikkeen valikosta ”Avaa uudessa välilehdessä”.

SESKOssa toiminnallamme on viisi strategista painopistealuetta. Ottamalla niiden kautta vahvan roolin, kykenemme tuottamaan merkittäviä hyötyjä kanssamme toimiville ammattilaisille, organisaatioille ja koko yhteiskunnalle. Olemme kiteyttäneet ne kuvaan seuraavasti.

TARPEIDEN ESIIN NOSTOA
Kokoamme toimijoiden tarpeita ja viestimme niistä päättäville foorumeille

VÄYLÄ KANSAINVÄLISTYMISEEN
Edistämme suomalaisten yritysten kilpailukykyä

PARAS TOIMINTAYMPÄRISTÖ
Yhteistyö on sujuvaa kattaen laajasti alan toimijat

UUDEN POLVEN INNOSTAMISTA
Yhteistyöllä oppilaitosten avaamme standardoinnin merkitystä ja mahdollisuuksia

YHTEISKUNNAN SÄHKÖISTÄMISTÄ
Työmme tulosten kautta erillisistä toiminnoista syntyy turvallisia kokonaisuuksia

Yksi esimerkki strategiaa toteuttavista käytännön toimista on parhaillaan avoimena oleva haku, jossa etsimme SESKOlle viestintä- ja asiakkuuspäällikköä. Se liittyy läheisesti paitsi asiakastarpeiden esiin nostoon myös koko toimintamme kehittämiseen. Haluamme toimia entistäkin asiakaslähtöisemmin ja käydä laajemmin vuoropuhelua sidosryhmiemme kanssa.

Jatkossa Simo tulee avaamaan jokaisen painopistealueen sisältöä erikseen ja nostamaan esiin sen tuottamia hyötyjä sinulle ammattilaisena, hankeen vetäjänä tai yrityksen vastuuhenkilönä. Sitä ennen voit tutustua strategian lähtökohtiin lukemalla aiemman artikkelin Strategiasta suuntaa toiminnalle vuonna 2023.

Anna Tanskanen
toimitusjohtaja
SESKO ry

Lisää suosikiksi