IEC:n uudet työdokumentit (Newdocs)

Luettelo IEC:n teknisten komiteoiden ja hallinnon uusista dokumenteista julkaistaan joka viikko IEC:n verkkopalvelussa (www.iec.ch/newdocs). Sieltä löytyvät mm. kaikki IEC:n kansallisten komiteoiden kommentoitavina tai äänestettävinä olevat standardiehdotukset. Kuluvan viikon dokumenttiluettelon ensimmäinen versio julkaistaan yleensä perjantaisin klo 10 jälkeen. Tämän version tiedot saattavat vielä päivittyä perjantaipäivän aikana ja täydellinen luettelo on käytettävissä viimeistään lauantaina aamupäivällä.

Luettelossa yksittäiset työdokumentit on jäsennelty komiteoittain, ja se sisältää hyperlinkit PDF-tiedostoihin, joiden avaamiseen tarvitaan käyttöoikeudet. Jokaisella komitean tai työryhmän jäsenellä on IEC-käyttäjätunnus ja salasana, joilla pääsee käsiksi kyseisen komitean dokumentteihin. Jos tunnus tai salasana on hukassa tai se ei syystä tai toisesta toimi, ota yhteyttä komiteasta vastaavaan ryhmäpäällikköön tai SESKOn asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@sesko.fi).

Räätälöity dokumenttiluettelo (MyNewDocs)

Luettelo voidaan haluttaessa räätälöidä seurattavien ryhmien mukaan (esim. komiteat, joiden dokumentteihin on käyttöoikeudet). Räätälöidyn luettelon tiedot asetetaan palvelun ”MyNewDocs – SETUP” -välilehdellä (jonne kirjaudutaan IEC-käyttäjätunnuksilla). Vasemmanpuoleisessa ruudussa ovat valittavissa olevat ryhmät ja oikeanpuoleisessa ovat seurattavat ryhmät. Ensin valitaan haluttu ryhmä napsauttamalla, jolloin se muuttuu värjätyksi. Se saadaan siirrettyä seurattaviin ryhmiin ruutujen välissä olevaa oikealle osoittavaa nuolta (>) napsauttamalla, tai sieltä pois vasemmalle osoittavaa nuolta (<) napsauttamalla.

Kun asetukset on tehty, napsautetaan ”Save Settings”-painiketta, ja räätälöidyn luettelon sisältö on katsottavissa ”MyNewDocs – VIEW List” -välilehdeltä.

Sähköpostitiedotteet

MyNewDocs – SETUP” tarjoaa myös mahdollisuuden tilata sähköpostiin tiedote räätälöityyn luetteloon lisätyistä uusista dokumenteista esimerkiksi viikoittain (Date range = past week ja Email frequency = weekly). Tiedote uusista dokumenteista lähetetään tällöin sen tilanneille sunnuntaisin.

Opastusvideo myNewDocs-palvelun käyttöönotosta