Kevätseminaarit

Vuosittain järjestettävään kevätseminaariinsa SESKO kutsuu standardoinnissa mukana olevat asiantuntijat, komiteoiden ja työryhmien jäsenet sekä järjestön yhteistyökumppanit. Seminaarin teema vaihtelee vuosittain ja tapahtuma on ollut varsin suosittu, onhan esiintyjiksi saatu kulloinkin käsiteltävän teeman parhaita asiantuntijoita.
Vuoden 2018 Kevätseminaarin teema Internet of Everything jatkoi keskustelua edellisen vuoden aiheen ympäriltä.  Vuoden 2017 Kevätseminaarissa kuultiin näkemyksiä siitä, miten robotit, IoT ja Big Data vaikuttavat tulevaisuuteemme. 

Vuonna 2010 kevätseminaarin asemasta pidettiin SESKOn 45-vuotisjuhlaseminaari. Vuonna 2014 oli vuorossa kaksipäiväinen Standardoinnin Work Shop, jonka järjestelyissä oli mukana myös IEC. Vuonna 2015 kevätseminaarin sijaan järjestettiin 50-vuotisjuhla kutsuvierastilaisuutena. Vuoden 2016 Kevätseminaarin teemana oli cleantech.

Kevätseminaarit

Kevätseminaari 2016

Helsingin Pörssitalossa 30.3.2016 pidetyn SESKOn kevätseminaarin esityksissä käsiteltiin sähkön roolia cleantech-ratkaisuissa, puhtaita energiaratkaisuja, aaltoenergiaa ja puhdasta teknologiaa Suomessa.
LUE LISÄÄ Kevätseminaari 2016